Gå upp tidigare. Lägg dig senare.

De kommande tre veckorna blir årets mest intensiva för min del med valarbete från morgon till kväll. Det har rullat på med dörrknackning och annat sedan en månad tillbaka, men nu har det verkliga startskottet i Västerås gått då partierna tillåts affischera, valstugorna öppnar, journalisterna har vaknat och mailkorgen plingar konstant.

Kämpar med en envis förkylning men det är bara att bita ihop, jag gör detta delvis för att det är roligt men också till stor del därför att det är viktigt. För att jag någonstans känner att det inte är ett alternativ att inte engagera sig. För att jag inte känner att det är OK att titta på när partier med kassa värderingar och konstiga prioriteringar tar makten. På valvakan den 14 september vill jag kunna säga till mig själv – Eleonore, du gjorde ditt bästa. Du ansträngde dig så mycket du förmådde.

På sätt och vis är det svårt att veta hur mycket av ens enskilda insatser som ger resultat. Inatt var jag ute och affischerade i Västerås city, i förmiddags släpade vi tunga affischställ vid rondeller. För två veckor sedan skrev jag en debattartikel i VLT om hur Västerås kan bli en grönare stad. Jag har knackat på hos folk som varit osäkra på hur de ska rösta. Blir resultatet av detta fler moderata röster? Det visar sig. Men det räcker med att någon säger ”jo, jag har nog tänkt rösta på er” för att jag ska tycka det är värt att gå upp tidigare och lägga sig senare, i sann Thatcher-anda.

Dessutom är jag kandidat till Västerås kommunfullmäktige och riksdagen. Därför har jag lagt upp en liten valsida, ”Kryssa Eleonore” där du kan läsa mer om vilka frågor jag tycker är viktiga. Mitt huvudfokus är kommunfullmäktige, jag gillar att engagera mig lokalt och gör Moderaterna ett bra val finns det chans att jag blir invald.

affisch1

affisch2

Annonser

En reaktion på ”Gå upp tidigare. Lägg dig senare.

  1. Jag tror att du kommer att kunna säga till dig själv ”– Eleonore, du gjorde ditt bästa. Du ansträngde dig så mycket du förmådde!” Hejarop & kramar från mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s