Fem saker man inte hinner i en valrörelse

  1. Tvätta. Alltid hittar man någon skrynklig kampanjtröja i en hög som inte luktar (alltför mycket).
  2. Laga matlådor. Mitt snabbmatskonto är skrämmande högt under valrörelser. Kycklingrulle från Mangia Mi och två grillade med bröd från Giddegrillen är mina guilty pleasures. Men man gör ju av med så mycket energi när man faktiskt PROMENERAR och knackar dörr dagarna i ända så det går jämnt upp på något vis, eller?
  3. Träffa sina ickepolitiska vänner. Okej, lite sanning med modifikation eftersom jag trots allt klämt in ett bröllop, en 30-årsfest och lite retromöten i kalendern. Men de där trevliga spontandejterna är det hopplöst att få till.
  4. Lämna tillbaka böcker på biblioteket. Alltså jag skäms så mycket över att betala förseningsavgift. Är väl en tidsfråga innan kvällstidningarna slår upp det stort och börjar dreva. FÖRLÅT STADSBIBLIOTEKET JAG SKA ALDRIG MER LÅNA EN BOK!!
  5. Kolla på tv-program man borde kolla på, typ Agenda. Ja jag vet att jag borde twittra live från någon jätteviktig debatt, men när sjutton ska jag hinna se den? Om jag mot förmodan har en timme över för tv-tittande behöver jag något trivialt, typ Simpsons, för att inte få krupp.

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s