Fakta om mig

Nutid: Arbetar som politisk sekreterare för Moderaterna i Landstinget Västmanland. 2:e vice ordförande Fastighetsnämnden Västerås stad. Ersättare Västerås kommunfullmäktige. Vice ordförande i Västeråsmoderaterna. Styrelseledamot i Stures alumner. Extraknäcker då och då som ledarskribent för Norrköpings tidningar. Sjunger i kör.

Dåtid: Föddes sommaren 1988. Uppvuxen i underbara Nordingrå – hjärtat av Höga Kusten. Flyttade till Sandö och levde brandmannaliv på Räddningsgymnasiet innan det bar av till Beijing för en termins studier i kinesiska språket. Hamnade sedan i Uppsala och började på Språkvetarprogrammet vid universitetet. Har också plockat poäng på den statsvetenskapliga och juridiska institutionen. Tidigare ordförande för Uppsala studentkårs fullmäktige men allra stoltast över att ha varit ordförande för Moderata Studenter Uppsala 2009-2011. Har även jobbat inom restaurang, handel, turism och som politisk sekreterare i Håbo kommun. Gick Timbros utbildningsprogram Stureakademin 2012 och Svenska Nyhetsbyråns skribentskola 2014. Arrangerade Rotaracts nationella konferens 2016. Med mera!

Framtid: Planerar för att ta fler högskolepoäng och starta företag!

Fritid: Reser, läser böcker och följer stora sportevenemang. Det händer även att jag kan påträffas i något auktionshus på jakt efter nästa stora fynd.

Annonser

2 reaktioner på ”Fakta om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s